P*ginuo na Karibima

Medeni mesec mladog para iz Ohaja na Кaribima završen je tragično kad je muž poginuo samo tri dana nakon venčanja.

Nejt i Marijana Кulman iz Stubenvila venčali su se 28. oktobra i otputovali u Svetu Luciju gde je mladoženja nastradao u bizarnoj nesreći tokom skijanja na vodi. 💔

- Nejt je bio divan muž, prijatelj, sin i brat u Hristu - navodi se na GoFundMe stranici.

Više detalja o nesreći na medenom mesecu nije saopšteno.

Mladoženja je bio student Franjevačkog univerziteta u Stubenvilu.

- Ljudi koji su imali blagoslov veze sa Nejtom mogli bi da ispričaju mnogo priča koje detaljno opisuju kakva je bio zabavna i avanturistička duša. Rečima se ne može opisati slom srca porodice. Molimo za pomoć da pomognemo oko troškova sahrane i putovanja porodice - dodaje se na stranici.

Na drugoj GoFundMe navodi se da će donacije pomoći da se pokriju troškovi avionskih karata za Svetu Luciju i nazad, izdavanja pasoša, prevoza, smeštaja, obroka, sahrane...

- Molite se i za porodice. Neka im Bog da snagu i da Božje prisustvo ispuni njihova srca - navodi se u akciji prikupljanja sredstava.

Dva računa su prikupila više od 100.000 dolara zajedno do utorka ujutro.

Nejtova majka Heder Кulman napisala je prošle nedelje na Fejsbuku da je odletela za Svetu Luciju nakon što je njen sin završio u naručju Isusa.

- Nejtova smrt nas je sve iznenadila i jednostavno nam je oduzela dah. Božjom milošću smo dobro. Tako je teško i bolno, ali hodamo svaki dan jedan po jedan trenutak - navodi Heder.

Napisala je da vera pomaže njoj i njenoj porodici da prebrode bol.

- Tužna sam što Natanijel više nije ovde sa nama, ali znam da je veoma živ na nebu i da će se moliti za nas. Molim vas da nas zadržite u svojim molitvama dok dovodimo Nejta kući - napisala je u svojoj poslednjoj objavi, kako piše Kurir, prenosi Pink.rs.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.

#karibi

#medeni mesec

#mladozenja

#sahrana