Već se duže vreme na tom prostoru okupljala grupa muškaraca srednjih godina

U Osijeku su danas ranije popodne uhapšene tri osobe, doznaje Večernji list.

Podsjetimo, mrtvo telo muške osobe pronađeno je jutros u Osijeku, u Županijskoj ulici u samom centru grada. Policija je alarmirana rano jutros. Sumnjalo se kako je reč o nasilnoj smrti "u vidu krivičnog dela", što znači da se sumnja u ubojstvo.

- Primili smo jutros dojavu da je u centru grada, u jednom dvorištu, pronađeno beživotno telo muške osobe. U toku je uviđaj, prikupljaju se i izuzimaju tragovi koji će biti poslani na veštačenje u zagrebački Centar za kriminalistička veštačenja Ivan Vučetić. Telo pokojnika otpremljeno je na Odelnje patologije u KBC Osijek radi utvrđivanja uzroka smrti, izvestio je Miroslav Dasović, zamenik županijskog državnog odvetnika u Osijeku.

- Identitet još nije potvrđen, a veruje se kako je pokojnik sa šireg područja Osijeka, dakle nije nađen u blizini svoga doma. Kako priča jedan stanar zgrade u čijem je dvorištu nađeno mrtvo telo, već se duže vreme na tom prostoru okupljala grupa muškaraca srednjih godina, a navodno su i provalili u jedan dvorišni stan i u njemu povremeno boravili.

Autor: Večernji.hr