Prva koja ga je prijavila za silovanje - Milena Radulović

Suđenje učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu, a biće ispitana oštećena glumica Milena Radulović, koja je i prva istupila u javnost sa svojom pričom o seksualnom zlostavljanju koje je trpela od strane Aleksića.

Aleksić optužen je, da podsetimo, za 4 krivična dela silovanja, od toga 2 u produženom trajanju, i 5 krivičnih dela polnog uznemiravanja. Optužilo ga je 7 devojaka, među kojima su Milena i glumica Iva Ilinčić.

Glumica Milena Radulović je ranije u svojoj ispovesti ispričala da je Mika Aleksić prvi put silovao početkom novembra 2012. godine, kada je imala 17 godina, a on 61. Milena Radulović je povodom toga ispričala 👇

Do tog trenutka nisam pomislila da je takvo nešto uopšte moguće. Nisam ga poznavala takvog i u tom periodu bila sam ubeđena da sam jedina i sama. Bio je to šok. Slom! To je za mene bila druga porodica. Zista.

Ona je ranije opisala da je cela situacija jako psihički poremetila.

Kada se taj prvi put dogodi, odnosno, taj prelazak iz faktički porodičnog odnosa u odnos zlostavljača i žrtve, to je toliki šok da se čovek suštinski oseća kao da se to mimo njega dešava. Nakon toga to počinje da liči na neki san, ali telo i duša znaju da to nije tako. Faktički da bi ti izašao iz tih kandži od samog početka moraš da objasniš svima zašto.

Objasnila je glumica i dodala 👇

To je duboko gađenje u sebi i nesamopoštovanje, potpuna oduzetost u situacijama kada bi i najmanje i najprostije u nekom konfliktu na ulici trebao da se zauzmeš za sebe… Nisam rođena kao neko ko je povučen i ko nije mogao da kaže svoje mišljenje.

Ispričala je Milena u jednoj emisiji.

Bolno svedočenje 💔

Od ukupno 7 devojaka koje su Aleksića optužile za silovanje njih 5 je već svedočilo, a ostalo je da to učine još Milena Radulović i glumica Iva Ilinčić. Posle današnjeg ročišta naredno je već zakazano za 19. oktobar kada bi i Iva trebalo da svedoči. Kako izvor Kurira podseća:

Iva je jedina pored Milene istupila javno, a obe su naišle na ogromno podršku, prvenstveno svojih kolega

Kako je i ranije istakla sve, detalje o zlostavljanju ispričala je u policiji i tužilaštvu, a i danas će dati svoj detaljan iskaz i odgovarati na pitanja u Višem sudu u Beogradu.

Autor: kurir.rs