On se sumnjiči za krivično delo nasilje u porodici.

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, sud je odredio do 30 dana pritvora M.M. (75) koji se sumnjiči da je svoju bivšu nevenčanu suprugu pretukao 11. jula u njenoj porodičnoj kući.

Pritvor mu je određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na oštećenu, kao i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, navodi se u saopštenju.

On se sumnjiči za krivično delo nasilje u porodici.

Sumnja se da je on 11. jula svoju bivšoj nevenčanoj supruzi, nakon što je došao u njenu porodičnu kuću, bez povoda više puta udario pesnicom u predelu glave i tela.

Zatim je kako se sumnja uzeo štapove pomoću kojih ona hoda i nastavio da je udara po glavi tim štapovima, usled čega je ona zadobila povrede za sada neutvrđenog stepena.

Po nalogu dežurnog javnog tužioca izvršen je uviđaj lica mesta a izvršeno je i alkotestiranje osumnjičenog, kojom prilikom je utvrđeno postojanje alkohola od 0,6 promila, a oštećena je prevezena u Urgentno-prijemni blok Opšte bolnice u Smederevu gde joj je ukazana medicinska pomoć.

Osumnjičeni je dva puta pravosnažno osuđivan za krivična dela sa elementima nasilja.

Autor: Tanjug