Srpski teniser se na jedinstven način oprostio od legendarnog fudbalera

Ceo sportski svet i dalje je u šoku zbog smrti legendarnog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića.

On je na veličanstven način ispraćen na večni počinak u Rimu, a sve više u javnosti isplivavaju informacije kako je čuveni Miha provodio poslednje dane života.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković veliki je poštovalac Mihajlovićevog lika i dela, pa se, dok je boravio u Torinu tokom Završnog Masters turnira, odmah po osvajanju uputio kod Siniše u posetu.

- Na Sinišino iznenađenje, Novak Đoković, njegov sunarodnik, poželeo je da ga zagrli. Nole je učinio sve što je moguće da ga uživo uteši i nasmeje. Razgovarali su o sezoni Novaka Đokovića punoj izazova, peripetijama u vezi sa vakcinom protiv korone, pobedi na Vimbldonu... Siniša je tada verovao da može da se izleči. Čak je obećao jednom navijaču da će na proleće doći da pogleda meč Bolonje, te da planira da provede nedelju dana u Londonu u 2023. da vidi kako sa fudbalerima radi Antonio Konte u Totenhemu - piše Monari. 

Nakon Mihine smrti Novak je originalnim potezom odao poštu legendarnom fudbaleru tako što je podigao kragnu na košulji, po čemu je Mihajlović bio prepoznatljiv.

Autor: redportal.rs

#novak djokovic

#oprostaj

#poseta

#sinisa mihajlovic