Svađa Slobodanke i Stevana imala koban kraj

Kako prenosi portal Mondo, Slobodanku Metrušev (48) u nedelju oko 12 sati je ubio njen 50-godišnji partner Stevan Šajn u prihvatnom centru za migrante u Italiji gde je srpski par boravio od avgusta. Kako se saznaje Stevana su zaustavili lokalni policajci i karabinjeri. Svedok hapšenja čoveka bio je i gradski odbornik Luiđi Karuzo, koji je tvrdio da je čuo napadača kako viče više puta na italijanskom: 

Šta sam uradio? Ubio sam je. Mrtva je.

Razlozi za ubistvo su još uvek nepoznati, ali je žena koja je bila svedok, državljanka Alžira koja je bila gost u istoj kući, rekla da ih je često čula kako se svađaju. Pretpostavlja se da je došlo do ubistva nakon još jedne rasprave između para. Za ubistvo se saznalo odmah jer su građani čuli vrisak žene.

Kako je naveo gradonačelnik mesta gde se odigralo ubistvo:

Vriska gostiju privukla je pažnju policije, gradonačelnika Benijamina Garaua i opštinskih odbornika prisutnih na svečanosti koja se održavala na trgu ispred. Nakon ubistva je Stevan pobegao u Casa Melis, crkvu koju smo ostavili otvorenu jer je na kraju ceremonije trebalo da se vratimo tamo. Tada smo shvatili šta se dogodilo i čoveka je zaustavila policija i prekinuli smo proslavu.

Mnogi građani Kapotere izašli su na ulice zaprepašćeni onim što se dogodilo. Na licu mesta, pored dežurnog magistrata, radi policija Risa. Čovek je uhapšen i potom prebačen u zatvor u Uti na raspolaganje.

Autor: Mondo.rs