Zlostavljana satima od strane 5 muškaraca, od kojih tri maloletna

Kako prenosi portal Mondo,  slučaj silovanja jedanaestogodišnje devojčice u Prištini policiji je prijavila majka, koja je tokom svog iskaza policiji opisala užas koji je doživela njena ćerka.

Ona je navela da je devojčica napustila kuću u subotu uveče, a da je ostala u šoku kada je posle ponoći devojčica pronađena i u lošem emotivnom stanju i priznala šta joj se dogodilo. Jedanaestogodišnja devojčica je otkrila da ju je silovalo pet osoba, na više različitih lokacija.

Zvanično, detalji ovog jezivog slučaja i dalje nisu saopšteni, ali su se pojavili navodi da je devojčica bila u parku u Prištini kada joj je prišao jedan od osumnjičenih, E. R. (26) i rekao joj "dušo, sviđaš mi se", da bi uskoro počeo da je neprimereno dodiruje. Navodno, nije mogla da viče jer joj je nasilnik stavio ruku na usta, a sa njim je bio i njegov brat, maloletnik od 16 godina.

Prema nezvaničnim navodima, oni su skinuli devojčicu, da bi je potom silovao prvo stariji pa mlađi brat. Nakon toga, navodno su im se pridružila još trojica njihovih drugova, koji su nastavili da se iživljavaju nad nesrećnom devojčicom. Sve ovo je, kako se nezvanično saznaje, trajalo sedam sati, od 17.30 do pola sata posle ponoći.

Za silovanje devojčice uhapšena su petorica, od koji su tri maloletnika i svima je određen pritvor do 30 dana. Uhapšeni su E. R. (26) , njegov brat G. R. (16) , G. J. i Dž. S i Š. K. Žrtva je nakon što je policiji prijavila silovanje, sklonjena u sigurnu kuću.

Autor: Mondo.rs

#5 muškaraca

#7 godina

#Igralište

#Kosovo i Metohija

#Priština

#hapšenje

#maloletnici

#otmica

#silovanje

#zlostavljanje