U trenutku kada je jedan od članova ekipe na snimanju filma Oluja pao sa vidikovca u duboku provaliju, jedan od njegovih kolega pokušao je da se spusti dole i pomogne.

Međutim kako se nezvanično saznaje, kolegi koji se spustio do čoveka koji je pao, pozlilo je od zatečenog prizora, toliko da je uskoro i njegov život došao u u opasnost.

U međuvremenu su na mesto incidenta stigle spasilačke ekipe iz Bajine Bašte koje su preko užadi krenule u potragu za njima....Akcija spasavanja je u toku.

Podsetimo, kako su saopštili iz produkcije Omega, V. M. je bio scenski rekviziter u ekipi filma Oluja, i on je u jutarnjim časovima pao sa litice pod okolnostima koje se još utvrđuju.

- Izražavamo duboko žaljenje zbog tragedije koja se dogodila. Izgubili smo našeg prijatelja i saradnika. Duboko saosećamo sa bolom njegove porodice. Trudićemo se da pružimo svu moguću pomoć. Odmah smo preduzeli mere kako bismo utvrdili okolnosti koje su dovele do ovakve nesreće. Bićemo na raspolaganju svim istražnim organima- navodi se u saopštenju produkcije.

Autor: Novosti.rs

#nesreća

#tara