Udar u stenu ga je onesvestio pre nego što su ga tri putnika koja su bila sa njim izvukla iz mora.

Vlasnik britanskog brodića poginuo je u čudnoj nesreći na grčkom ostrvu. On je vezivao svoje plovilo kada je skliznuo sa čamca na stenu. Ovaj 30-godišnji turista pokušavao je da veže svoj čamac "kapetan Deniz", za ​​stenu na ostrvu Nimos u utorak oko podneva kada se okliznuo i pao u smrt.

Udar u stenu ga je onesvestio pre nego što su ga tri putnika koja su bila sa njim izvukla iz mora. Spasilački čamac je poslat nakon što su putnici alarmirali lokalnu obalsku stražu, a muškarac je prebačen na obližnje ostrvo Simi gde mu je ukazana pomoć u medicinskom centru.

Lekari su pružili prvu pomoć i spremali se da ga prebace u veću bolnicu kada je preminuo, prenose lokalni mediji. Obalska straža se zatim vratila do brodića kako bi pomogla u dovođenju čamca do obale i prevoženja preostalih putnika u luku u Simiju, gde je čamac sada usidren.

Preostali putnici nisu povređeni tokom incidenta, a vlasti u luci Simi pokrenule su rutinsku istragu o smrti. Telo Britanca je prebačeno na ostrvo Rodos kako bi se izvršila obdukcija.

Autor: mondo