Ona juče izvršila samoubistvo!
Jednom je tražila da najstarijoj kćerki napišem poruku i predstavim se kao njen muž. Trebalo je da napišem: 'Tata je dobro, polomio mi se telefon, nemam mnogo vremena da vas nazovem...' Kao da se dete ne brine. Očigledno, sve je jako dobro krila.

Ovo je za medije ispričala koleginica Biljane Stojanović iz sela Veliko Trnjane kod Leskovca, koja je, kako se sumnja, pre tri godine ubila muža Ivana i njegovo telo zabetonirala. Za zločin se saznalo juče, nakon što je ona sahranjena jer je nekoliko dana ranije, kako se za sada veruje, izvršila samoubistvo, piše Blic.

Tužilaštvo u Leskovcu je naložilo odbukciju kako bi se utvrdilo da li je telo koje je pronađeno u fazi raspadanja juče u podrumu kuće u selu Veliko Trnjane zapravo telo Ivana Stojanovića (40) , supruga Biljane Stojanović koja je pronađena mrtva u pomoćnom objektu kuće.

- Istraga je u toku. Obdukcija će utvrditi da li je muškarac ubijen ili je reč o prirodnoj smrti. Kako je telo bilo u fazi raspadanja nije moguće utvrditi način smrti - kaže izvor lista.

Podsetimo, u podrumu kuće u kojoj je prekjuče pronađeno Biljanino telo, sinoć je po dojavi policije pronađen leš zaliven u beton.

TRAŽILA JE DA PIŠEM NJENOJ KĆERKI KAO DA SAM IVAN

Inače, ova žena je radila u fabrici Aptiv, gde ni njene kolege ne mogu da veruju šta se desilo.

- Uvek je pričala da joj je muž u Rusiji i to mrtva hladna. Ali se sećam da mi je jednom tražila da najstarijoj ćerki napišem poruku i predstavim se kao njen muž. Trebalo je da napišem: "Tata je dobro, polomio mi se telefon, nemam mnogo vremena da vas nazovem..." Kao da se dete ne brine. Očigledno je sve jako dobro krila - navodi njena koleginica, koja dodaje da su svi u fabric sumnjali da je u tajnoj vezi sa jednim mlađim kolegom koji je od juče bukvalno nestao i izbrasao profile sa društvenih mreža.

- Govorila je da se muž čuje sa jednom od ćerki redovno, a devojčica je zaista to pričala po selu. Čuli smo da je policiji priznala da je to radila na nagovor majke.

Izvor iz istrage dodaje da je olakšavajuća okolnost u sakrivanju zločina na koji se sumnja ta što je njen suprug zaista radio u inostranstvu, a poslednji put je njegov ulazak u zemlju registrovan 2019. godine.

Autor: Blic

#Biljana Stojanović

#Ivan Stojanović

#Veliko Trnjane