Nož zariven više od 10 centimetara

Kako prenosi portal Mondo, policija u Kotoru uhapsila je muškarca V.M. (38) iz tog grada zbog postojanja osnovane sumnje da je naneo teške telesne povrede beograđaninu V. V. (44) koji je iz Beograda. Prema prvim podacima iz istrage, napad se dogodio u ponedeljak oko 15 minuta nakon ponoći ispred jednog poznatog ugostiteljskog objekta. Iz kotorske policijske uprave su rekli da je identifikovan osumnjičeni za ovo teško krivično delo.

Policiji u Kotoru je 20. juna u 00.30 sati od medicinskog osoblja Hitne medicinske pomoći Kotor prijavljeno da je u njihove prostorije primljen V. V. (44) iz Beograda, sa prebivalištem u Kotoru, sa ubodnom ranom u predelu nadlaktice desne ruke. Policija je obaveštena i da je povređena osoba transportovana u Specijalnu bolnicu ‘Vaso Ćuković‘ u Risnu gde je hospitalizovan te je od lekara konstatovano da je zadobio tešku telesnu povredu nerva ruke u vidu ubodne rane dubine od oko 10 centimetara.

Kotorska policija je preduzela mere i radnje iz svoje nadležnosti i u kratkom roku identifikovala napadača. V.M. je priveden nadležnom tužiocu u zakonskom roku koji mu je nakon saslušanja doneo rešenje o zadržavanju do 72 sata.

Autor: Mondo.rs

#Crna Gora

#beograđanin

#hapšenje

#izboden

#jun

#kotor

#more