Nakon svađe i fizičkog obračuna, ubola vanbračnog supruga nožem u stomak

Karlovčanka (36) osumnjičena je za pokušaj ubistva vanbračnog supruga. Ubola ga je nožem u stomak, a život mu je spasen samo brzom lekarskom intervencijom.

Kako su u sredu u popodnevnim satima saopštili iz Županijskog državnog tužilaštva u Karlovcu, oni su "10. juna, nakon što su primili kaznenu prijavu Policijske uprave karlovačke, sproveli dokaznu radnju prvog ispitivanja uhapšene hrvatske državljanke zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog dela ubistva u pokušaju".

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičena 36-godišnjakinja 9. juna 2022., u mestu u okolini Karlovca, nakon verbalnog i fizičkog sukoba, u želji da ga usmrti, vanbračnog supruga ubola nožem u predelu donje leve strane stomaka zadavši mu tešku telesnu povredu. Teže posledice izbegnute su pruženom pravovremenom medicinskom intervencijom - navodi se u saopštenju.

Županijsko državno tužilaštvo u Karlovcu predložilo je istražnom sudiji Županijskog suda u Karlovcu određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičene 36-godišnjakinje zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka uticajem na svedoke, dodali su.

Autor: Jutarnji list

#pokusaj ubistva

#policija