Snimak je počeo da kruži društvenim mrežama

Na društvenim mrežama večeras se pojavio zumirani snimak Mateja Periša sa Savske promenade između dva mosta, na kome se vidi kako silazi niz stepenice. Međutim na ovom zumiranom delu navodno se vidi da Matiju nije sam i da ga neko tuče pošto je sišao niz stepenice.

Jasno je da Periša niko ne juri, ali nije sasvim jasno šta se dogodilo na dnu stepešišta. Mada je snimak dosta nejasan u jednom momentu kao da se pojavljuju dve glave i da se naguravaju, a onda se snimak prekida.

Snimak možete videti OVDE.

Da podsetimo Matej je nestao u noći između 30. i 31. decembra prošle godine po izlasku iz kluba Gotik. Potraga za nestalim Matejem Perišem ušla je u dvanaesti dan, a prema poslednjim informacijama lociran je signal mobilnog telefona nestalog mladića kod Velikog ratnog ostrva.

Foto: Kurir.rs

Prema poslednjim informacijama objavljenim u ponedeljak, signal mobilnog telefona Mateja poslednji put je uhvaćen u blizini Velikog ratnog ostrva, na ušću Save u Dunav. Kako se veruje, telefon je bio u Matejovom džepu kada je on ušao u ledenu Savu kod Beograda na vodi, a poslednji signal je uhvaćen oko kilometar i po nizvodno.

Ovo saznanje bi moglo da olakša posao policiji, jer sa uhvaćenim signalom, policija bi mogla da locira i mobilni telefon, što bi dalje u velikoj meri olakšalo dalju istragu.

Autor: Kurir.rs

#Dunav

#Gotik

#Hronika

#Hrvatska

#Matej periš

#sava

#split