Hitna ga odmah odvezla u bolnicu, utvrđuje se stepen povreda 😲😲

Desetogodišnji biciklista iz Niša povređen je danas oko 14.20 sati na pešačkom prelazu ispred diskonta na Bulevaru Medijana, nakon sudara sa automobilom marke "tojota" kojim je upravljao dvadesetsedmogodišnji Nišlija.

Policija utvrđuje okolnosti pod kojima je došlo do udesa a prema prvim i nezvaničnim saznanjima, dečak je udario u automobil dok je vozio bicikl preko pešakog prelaza na samom ulazu u diskont.

No, šta se tačno dogodilo, utvrdiće se posle pregledavanja video snimaka sa kamera na diskontu, pa se do tada ni druge mogućnosti ne isključuju.

- Dečak je iz pravca diskonta išao ka Bulevaru Medijana a automobil se kretao u pravcu auto perionice kada je došlo do sudara. Auto je išao polako, ne bih rekao više od 20 kilometara na čas. Priča se da je dečak udario u vozilo, pao i tom prilikom povredio usta ili zube. Mislim da ga vozač nije ni video jer je udario u zadnji deo automobila, ali svakako "tojota" nije išla brzo. Dečak je bio na nogama posle udesa ali je imao krv na ustima. Plakao je, što zbog povrede usta ili zuba što zbog pretrpljene traume. Došla je Hitna pomoć i odvezla ga u bolnicu, tek će tamo da se vidi ima li i druge povrede kažu ljudi koji su se našli na mestu nezgode.

U Kliničkom centru kažu da je u toku dijagnostika radi utvrđivanja vrste i težine povreda koje ima dečak.

Prema prvom nalazu, dominantne su povrede koje su utvrdili specijalisti maksilofacijalne hirurgije ali će tačan broj i stepen povreda biti poznat tek nakon što se uradi snimanje glave, vrata, grudnog koša i ruke.

Autor: Redportal.rs

#Dečak

#Niš

#Udes