Tužilaštvo zatražilo pritvor

Nikola V. (24), građevinski radnik, nasilnik koji je pre nekoliko dana zlostavljao ženu na Adi Ciganliji priveden je jutros na saslušanje u Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako Novosti saznaju, on je, za razliku od izjave u policiji gde se branio ćutanjem, danas u tužilaštvu priznao nasilje nad svojom partnerkom. Nadležno tušilaštvo koje Nikolu V. tereti za krivično delo nasilničko ponašanje zatražilo je od suda da mu odredi pritvor do 30 dana, kako boravkom na slobodi ne bi ponovio delo.

Inače, Nikola i njegova žrtva poznaju se od ranije i imaju neku vrstu emotivne veze. Prema nezvaničnim informacijama, već je umeo da bude nasilan prema partnerki, ali ona to nije prijavljivala.

Konkretno, ni kobnog dana nije ga prijavila zlostavljanje, a spasena je samo zahvaljujući brzoj reakciji građana koji su se našli na beogradskoj plaži i policiji koja je identifikovala njenog batinaša. Žrtva D.T. (36), je posle batina otišla kod svog partnera da nastave "razgovor i raspravu", a odbija da ga tereti za delo i ode kod lekara zbog povredne liste.

Autor: Novosti.rs

#ada ciganlija

#krivica

#nasilnik sa ade