Ceo komšiluk je se plašio

B. P. (55) uhapšena je zbog sumnje da je u Obrenovcu brutalnim udarcima ubila Bojana A. (54) sa kojim je, kako saznajemo bila u vanbračnoj zajednici.

Kako nezvanično saznajemo ubistvo se dogodilo početkom prošlog meseca selu Piroman kod Obrenovca ali je telo pronađeno kasnije.

- Niko ne zna kada se tačno ubistvo desilo jer je telo pronađeno u fazi raspadanja. Ko zna, ona je njega verovatno na spavanju ubila i pobegla - kaže jedan od komšija koji je iz viđenja poznavao ubijenog Bojana.

On objašnjava da je telo nesrećnog čoveka pronašao komšija.

- Zvali su ga da provere šta se dešava sa Bojanom jer se nije javljao na posao, a navodno je radio u Železniku. Telo je bilo u fazi raspadanja a od te žene nije bilo ni traga ni glasa - kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečima njih dvoje su se tu doselili dve godine pre ubistva i nisu se baš družili sa komšijama.

- Ona je bila preke naravi, tako je bar delovala. Svađala se sa komšijama. Imali su psa koji je ujeo jednu komšinicu, trebalo je da idu na sud ali eto ko zna šta će sada biti - priča komšija.

On navodi da su iz medija saznali da je ona uhapšena ali i da su odahnuli.

- Nije nam bilo svejedno. Pogotovo žene su se plašile. Ko zna svima je bilo jasno da ona nije normalna, a verovali smo da se krije u obližnjoj šumi - kaže ovaj meštanim Piromana.

Autor: Kurir

#Obrenovac

#UBISTVO

#Vanbračni suprug