Kasapin uhapšen dok se spremao da izvrši novu operaciju nad ženom

Državljanin Srbije (33) uhapšen je juče u Beču pod sumnjom da je ženama pružao estetske tretmane posle kojih su one završavale u bolnici.

Sumnja se da je srpski „kasapin“, kako su ga prozvali bečki mediji, na ovaj način dnevno zarađivao i do 3.000 evra.

Osumnjičeni je iznajmljivao stanove u Beču gde je pružao takozvane estetske tretmana. Klijente je pronalazio preko oglasa na društvenim mreža. Policija je utvrdila da osumnjičeni nema nikakvo medicinsko znanje zbog čega je rizikovao da ozbiljno povredi svoje pacijente kroz „lečenje“.

Jedna žena je posle lečenja zadobila povrede, pa je morala da pomoć potraži u bonici i odmah su je primili na hirurško lečenje. Posle tužbe koju je ova žrtva podnela, policiji je i pokrenula istragu.

IZVOR: TW/ @LPDWien

Zahvaljujući pažljivim istražnim radnjama Uprave policije unutrašnjeg grada, 33-godišnjak je juče uhapšen u iznajmljenom stanu i to dok se pripremao za predstojeće tretmane. Ispitan je po nalogu bečkog javnog tužilaštva. Kod kasapina je zaplenjen i dnevni pazar od 2.680 evra.

Bečka policija hitno je upozorila da prihvati takve ponude za estetske tretmane, koje se oglašavaju samo putem društvenih mreža.

- Ne verujte nijednoj objavi na društvenim mrežama. Proverite recenzije drugih klijenata i napravite internet istraživanje - apelovala je bečka policija.

Autor: Novosti.rs

#Beč

#hapšenje

#kasapin

#operacije