Bila je sa dečakom Nenadom u Beogradu i od tada joj se gubio svaki trag

Devojčica Teodora Milenković (15), koja se vodila kao nestala od četvrtka, danas je pronađena.

Ona i njen dečko Nenad Nikolić (15) četvrtak su nestali kada je on navodno pratio do autobuske stanice kada im se gubi svaki trag.

On je pronađen jutros oko 3.30 časova u Beogradu, kako spava na klupi kod Vukovog spomenika. Tinejdžer nema vidljive povrede na sebi, a kako pišu mediji, kada je pronađen bio je iscrpljen.

Kako su preneli mediji maloletnik je izjavio da je sa devojkom bio u Novom Sadu, a da se zatim našao u parku kod Vukovog spomenika gde je zaspao na klupi. Tu mu je, kako je rekao, devojka uzela jaknu i udaljila se u nepoznatom pravcu.

Prema nezvaničnim informacijama, tinejdžeri su često menjali prevoz i vozili se dokle god su imali novca. Posle izvesnog vremena dečak je predložio da se prijave policiji, ali Teodora je to odbijala, pa se pretpostavlja da kada je dečak zaspao, ona je pobegla od njega, uzevši njegovu jaknu.

Teodora i Nenad su se upoznali preko Instagrama, a ona je, prema rečima Nenadovog oca, u sredu uveče došla kod njih kući u Mirosaljce. U četvrtak je Nenad rekao da ide da je isprati do autobuske stanice i od tada im se gubi svaki trag.

Uskoro opširnije...

Autor: redportal.rs