Oborio je moje dete kao da je krpena lutka.

Majka i dete su hospitalizovani sa teškim povredama posle napada rotvajlera u jednom parku na Malti, kada je porodica krenula u park da vežba.

- Pas je pojurio na moje dete koje ima 6 godina i oborio ga, kao da je krpena lutka. Moja supruga, pravi heroj je skočila na psa i borila se s njim dok nije pustio našeg sina iz čeljusti - napisao je Garvan Kiting na Fejsbuku.

Uspela je da oslobodi dete i da mu vremena da pobegne na sigurno. Ali, tada se pas okrenuo njoj, izgrizao je po vratu, za malo promašio jugularnu venu, što je moglo da bude fatalno. Ruka joj je teško povređena u napadu. Vlasnik je sa svojim psom pobegao ne ponudivši bilo kakvu pomoć, uprkos tome što ih je video prekrivene krvlju. Sin i supruga su oboje hospitalizovani - dodao je on.

Porodica je posebno zahvalila ženama koje su se zatekle u parku i tešile ćerku koje je sve videla. Sin je zadržan tokom noći na posmatranju, dok je majka ostala u bolnici zbog težih povreda. Prijavu su podneli, a porodica apeluje ukoliko neko ima neka saznanja o vlasniku psa, koji je možda u kasnim pedesetim ili ranim šezdesetim godinama, da se jave, da se nešto slično ne ponovi nekom drugom.

Autor: redportal.rs

#Dečak

#pas

#rotvajler

#vlasnik psa