Troje ljudi povređeno

KiM: Dve saobraćajne nesreće na auto-putu Kosovska Mitrovica - Leposavić dogodile su se posle ponoći, a u njima su povređene 3 mlade osobe. U obe nesreće učestvovalo je po jedno vozilo. Kosovska policija pozvala je na oprez i poštovanje propisa u vožnji.

Detalje je za KoSSev dao portparol Kosovske policije za Sever - poručnik Branislav Radović.

Prva se dogodila oko ponoći kod mesta Kamenica, kada je, iz još uvek neutvrđenih razloga, vozač BMW-a 320 crne boje i kraljevačkih registarskih tablica, koji se kretao iz pravca Mitrovice prema Leposaviću, izgubio kontrolu nad vozilom, izleteo na desnu stranu puta, udario u kameni bedem i usled udarca se zaustavio u levoj kolovoznoj traci, na kojoj, na sreću u tom trenutku nije prolazilo drugo vozilo.

Vozilom je upravljao Srbin B. A. (2001) sa Kosova i Metohije, a na mestu suvozača se nalazila V. T. (2006), takođe Srpkinja sa Kosova, koji su lakše povređeni.

Oni su civilnim vozilom transportovani u mitrovačku bolnicu, gde su, posle pregleda, zadržani na bolničkom praćenju, a zadobili su, prema rečima lekara, lakše povrede.

Vozač je podvrgnut alko-testu i rezultat je bio negativan.

Slučaj istražuje policija regiona Sever.

Druga saobraćajna nesreća dogodila se na istom putu, ali u mestu Srbovac i u drugoj kolovoznoj traci, iz pravca Leposavića ka Zvečanu, a vozač koji je sam bio u vozilu prebačen je u šok-sobu.

U pitanju je Srbin D. B. (1979) sa Kosova i Metohije, koji je upravljao golfom 4 plave boje beogradskh tablica. Iz još uvek neutvrđenih razloga, on je oko 10.00 č. izgubio kontrolu nad vozilom i udario u betonski stub sa leve strane. Vozilo se od siline udarca okrenulo u kontra smeru od pravca kretanja i smrskano je, dok je betonski stub odvaljen.

Vatrogasne i policijske jedinice bile su na licu mesta. Povređeni muškarac je prebačen prvo na prijemno, a potom i u jedinicu intenzivne nege. Usled prirode povreda, nije mogao da bude podvrgnut alko-testu.

Saobraćaj se izvesno vreme odvijao jednom saobraćajnom trakom, dok je trajao uviđaj, ali je ubrzo normalizovan.

Autor: kossev.info

#Kamenica

#Kosovo

#Kosovo i Metohija

#Kosovska Mitrovica-Leposavić

#Sabraćajna

#Srbovac

#nesreća