Teško ranjena devojčica, koja je 2 puta upucana, uspela je da pobegne iz kuće i ode do komšija po pomoć 🥺

Stravičan zločin zabeležen je u Fol Sitiju kod Sijetla, kada je 15-godišnji dečak ubio svoje roditelje i troje braće i sestara.

Jedna sestra je teško ranjena, a tinejdžer je odmah privreden u policijsku stanicu bez pružanja otpora. Teško ranjena devojčica, koja je 2 puta upucana, uspela je da pobegne iz kuće i ode do komšija da potraži pomoć. Policiji je ubrzo stigao poziv.

Na video-snimku koji se pojavio na platformi X, vidi se porodična kuća u kojoj se desio masakr.

Foto: Twitter.com/@JeremyHarrisTV

- To je prilično lepo mesto, niska stopa kriminala. Ovo je jedan od kvartova gde pobegnete od haosa koji nosi sa sobom veliki grad, dođete na mirno mesto, ali najgore stvari mogu da se dese svuda, kao što vidite - rekao je detektiv Majk Melis.

On je dodao da su deca bila školovana kod kuće i da su bili jako ljubazni.

- Roditelji su mislili da rade pravu stvar time što decu školuju od kuće i štite ih od ovakvih i sličnih stvari, ali ovo se sada desilo u njihovoj kući. Ne znam šta da mislim - dodao je detektiv.

Nadzornik Dan Šlotfeld je u pismu roditeljima rekao da je svestan da deca nisu pohađala školu, ali da ovaj događaj pogađa svakog roditelja.

Dečak koji se sumnjiči da je počinio zločin je najstariji u porodici. Komšije kažu da je porodica bila povučena, da su vredno radili, sređivali kuću, a da su se dečica igrala sa svima u kraju i da su bili veoma druželjubivi.

IZVOR: X / JeremyHarrisTV

Autor: redportal.rs