Svedoci otkrili detalje smrti tinejdžerke u Nišu 👆🏼

U Bulevaru Zorana Đinđića u Nišu danas u ranim popodnevnim satima nastradala je 18-godišnja devojka. Ona je, prema do sada nepotvrđenim informacijama, pala sa 13. sprata solitera i na mestu ostala mrtva.

Svedoci ove strašne tragedije su otkrili da ih je ovaj događaj izuzetno potresao.

Čula sam samo vrisak. Dok sam izašla iz radnje nikog nije bilo više na terasi. Onda su dve devojke izašle ispred zgrade i vrištale na sav glas. Ne znamo šta se dogodilo, svakakve glasine se čuju.

Jedan od prolaznika je prošao trotoarom nekoliko trenutaka pre nego što je devojka pala sa solitera na pločnik, te su otkrili da dugo nije mogao da se smiri.

Čovek je bio u šoku, nije znao šta se desilo. Mislio je da je nekom nešto palo sa zgrade, ali se šokirao kada je video telo devojke. Dugo nije mogao da se smiri.

Ekipe Hitne pomoći koje su intervenisale u Bulevaru Zorana Đinđića ukazale su pomoć dvema mlađim osobama zbog šoka i uznemirenosti nakon tragedije. Nezvanično, u pitanju su brat i sestra nastradale devojke. Za sada nije zvanično poznato da li je bilo još nekog u stanu u momentu tragedije.

Iz niške policije potvrđeno je da je 18-godišnja devojka stradala nakon pada sa zgrade. Nakon što su forenzičari završili uviđaj, telo nastradale devojke odneli su radnici pogrebne službe. O tragičnom događaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Nišu.

Autor: pink.rs