- Uvek ćeš nam biti u srcu, volimo te zauvek - napisao je otac. 😭💔

Tinejdžerka Džemila Drapić (16) koja je izgubila je život u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu nakon što je pretrpela teške komplikacije posle stomatološkog zahvata u jednoj privatnoj ordinaciji u Sarajevu, biće sahranjena danas. 💔

Dženaza će biti klanjana u 16.15 na mezarju Nišan-Jarčedoli, javili su njeni roditelji.

- Dušo tatina, lepotice moja, pola moje duše je otišlo s tobom kao i majkina. Uvek ćeš nam biti u srcu, volimo te zauvek - napisao je otac.

Prema informacijama, devojka je pre nekoliko dana u pratnji roditelja zatražila stomatološku pomoć zbog intenzivne zubobolje.

Nakon što je izvađen zub u privatnoj ordinaciji, situacija se naglo pogoršala. Gnoj iz zuba proširio se niz vrat, izazvavši ozbiljnu infekciju koja je rezultirala razvojem sepse.

Devojka je u kritičnom stanju hitno prebačena u KCUS, gde su lekari uložili maksimalne napore da je spase, ali, nažalost, komplikacije su bile fatalne.

Na društvenoj mreži Fejsbuk oglasila se i majka preminule devojčice i oprostila se od nje:

Pupoljak moj se vratio Gospodaru. Gospodaru moj, molim te mom detetu podari najlepše mesto u dženetu. Zauvek u majkinom srcu i majkinim dovama 🤲.

IZVOR: FB / DZemila Drapic

Od devojčice se oprostila i škola koju je pohađala.

- Ruži nerasvetaloj. Jednom će sve opet biti tmina. Sunce Sunce će kao gumicom izbrisano biti i nebo će nam biti glina. Ali, Onaj koji briše, obećanje je dao da ne postoji kraj. Opet će nutrina obući staro odelo. Svetlo će nam biti samo naše delo. U beskraju kao vrutak tragovi mirisa tvog ispuniše svaki kutak vrta dženetskog, nerascvetala Ružo naša. Na Ahiret je preselila naša bivša učenica. Neka joj dragi Allah podari lepi Džennet, a porodici sabur - napisala je Osnovna škola u svom poslednjem pozdravu.

IZVOR: FB / JU OŠ "Šejh Muhamed ef. Hadžijamaković" Sarajevo 

Autor: Redportal.rs