Posle ubistva otputovala na odmor

Kako prenosi portal Mondo, Nirmin Nufl stara 53 godine optužena je za ubistvo supruga čije telo je raskomadala i delove tela bacila u kante. Njen muž Mamdu Nufl, star 62 godine, je otac osmoro dece čiji nestanak je prijavljen u julu prošle godine u Dineju od strane porodičnih prijatelja.

Posle pokretanja policijske istrage počele su na svetlost dana da izlaze mnoge čudne okolnosti. Tek protekle nedelje u subotu, austrtalijska policija je saopštila da su uhapsili suprugu ubijenog muškarca zbog sumnje za ubistvo. Detektivi koji su učestvovali u istrazi će svedočiti tokom suđenja da je Nirmin ubila supruga, nakon čega je raskomadala njegovo telo u nadi da bi na taj način mogla sakriti ostatke.

Istraga se nastavlja, kako navodi detektiv Deni Doerti:

Svedočićemo da je iskasapila i raskomadala njegovo telo, sakrila delove u plastične vreće i potom ih pobacala u kontejnere po kvartu na području jugozapadnog Sidneja".

Optužena je, kako se navodi, nožem i motornom testerom isekla na komade telo supruga, te je potom detaljno očistila kuću i promenila podove. Kako navode detektivi, očekuje se da ostaci nikada neće biti pronađeni. Optužena se okoristila smrću svog supruga, te je od novca nakon smrti otputovala u Egipat gde prodavala njegovu imovinu.

Autor: mondo.rs