Jedna od beba je imala i srčanu manu, dok se za jednu sumnja da ju je majka predozirala paracetamolom

Tri bebe iz Mladenovca i okoline preminule su u samo 24 sata! Kako Kurir nezvanično sazanje, imale su devet, četiri i po i mesec dana! Sve tri su imale visoku temperaturu nekoliko dana!

Jedno odojče je imalo temperaturu od oko 40 stepeni uzastopno četiri dana, ali porodica nije dete odvelo kod lekara. Došlo je do komlikacija sa smrtnim ishodom.

- Jedno od tih mališana je imalo i srčanu manu, a treću preminulu bebu majka je navodno predozirala, sumnja se da je davala paracetamol na svakih sat vremena - prenosi Kurir, pozivajući se na svoj izvor.

Prema nezvaničnim informacijama, o smrti jedne bebe obaveštena je i policija.

- Čeka se rezultat obdukcije da bi se saznao tačan uzrok smrti. Tek kad stigne taj nalaz, policija će preduzimati dalje korake - kaže izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Beba stara devet meseci preminula je juče oko 16.00 časova, druga, stara svega mesec dana, preminula je jutros u Domu zdravlja Mladenovac, a treća beba od četiri i po meseci umrla je u beogradskoj bolnici u Tiršovoj.

Izvršen je uviđaj povodom događaja, i obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu. Tela beba su poslata na obdukciju.

Policija je izlazila u sva tri slučaja, i obavila razgovor sa porodicama.

Trenutno se ne sumnja na nasilnu smrt ni kod jedne bebe, čeka se nalaz obdukcije.

Autor: Kurir.rs / Redportal.rs