Policija je objavila CCTV sliku muškarca koji se traži u vezi s incidentom

Policija je izdala veliko saopštenje nakon što su ljudski ostaci pronađeni u dva kofera na i blizu poznate znamenitosti u Velikoj Britaniji, piše Mirror.

Muškarac je viđen kako se ponaša sumnjivo na visećem mostu Klifton neposredno pre ponoći u sredu, 10. jula, prenosi Telegraf. Kofer sa ljudskim ostacima je kasnije pronađen na mostu. Drugi kofer je pronađen ubrzo nakon toga, takođe sa delovima ljudskog tela.

U novom ažuriranju kasno u četvrtak popodne, policija je objavila CCTV sliku muškarca koji se traži u vezi s incidentom. Građani su pozvani da mu ne prilaze i da pozovu policiju ako ga primete.

Muškarac, čije ime nije objavljeno, opisuje se kao crnac sa bradom. Nosio je crni Adidas kačket, crne farmerke, crnu jaknu, crne patike sa debelim belim đonovima i imao je crni ranac. Policija veruje da je nakon toga napustio most u pravcu Lej Vudsa.

Most - glavni prolaz i znamenitost zapadnog dela zemlje - bio je zatvoren u četvrtak. Očevici su rekli da je krv pronađena na mostu. Incident je izazvao značajan odgovor hitnih službi, uključujući policijski helikopter i helikopter obalske straže.

Policija Ejvona i Somerseta je ranije saopštila:

- U 11.57 u sredu, 10. jula, primili smo izveštaj o muškarcu koji se ponaša sumnjivo na visećem mostu Klifton. Policajci su stigli u roku od 10 minuta, ali je muškarac već napustio područje, ostavivši kofer za sobom. Drugi kofer je pronađen u blizini ubrzo nakon toga. Nažalost, veruje se da koferi sadrže ljudske ostatke.

Autor: Telegraf