Privlači pažnju mnogih pozorišnih i plesnih institucija i njihove publike

U petak, 12. aprila, u 21 č u beogradskom klubu Karmakoma čuveni bugarski performer, koreograf i kantautor Ivo Dimčev održaće koncert čiji je koorganizator Stanica Servis za savremeni ples 🎶.

Ivo Dimčev je međunarodno priznati umetnik koji svojim prepoznatljivim androginim i stalno promenljivim imidžom i ciničnim interpretacijama fenomena, koji obeležavaju društvo spektakla, privlači pažnju mnogih pozorišnih i plesnih institucija i njihove publike.

Svojim višestrukim talentima za performans, muziku, kostim i slikarstvo on stvara persone koje su u neprekidnoj komunikaciji sa publikom, čineći ga izuzetno privlačnim, ali i začudnim performerom. Zvezda je najvećih plesnih i festivala performansa, od Njujorka i San Franciska do Beča, Berlina, Stokholma, Beograda.

Nastupao je već 2 puta na festivalima koje je organizovala Stanica - Kondenzu (2008) i festivalu Rečotrrrrč (2015), a ovoga puta predstaviće se koncertom i numerama koje sam piše, komponuje i aranžira, uz spektakularne scenske kostime, masku i vizuelne transformacije.

Posebno je zanimljiva činjenica da će nastupiti u jednom od najpopularnijih noćnih klubova u Beogradu, sa specifičnom mešavinom klupske i pozorišne publike 🤩.

Karte za ovaj koncert prodaju se na platformi www.eventbride.com

Autor: redportal.rs