U ovoj sjajnoj vesti za fanove filma postoji jedna caka

Čini se da bi Džoni Dep mogao da se vrati u franšizu Pirati sa Kariba, prema najnovijim glasinama o filmskoj franšizi u vlasništvu Diznija.

Nakon što je glumio u pet filmova, Džoni Dep je rekao da ga je Dizni otpustio iz uloge u franšizi zbog optužbi bivše supruge Amber Herd. Dep je kasnije pobedio na suđenju za klevetu sa Herdovom, što je dovelo do ogromnog zahteva obožavatelja da Dep bude vraćen kao kapetan Džek Sperou, piše Blic.

Prema novinaru Danijelu Rihtmanu, sada u Dizniju razmišljaju da vrate Depa za novi, šesti deo, ali bi ovog puta Džek Sperou bio sporedna uloga, a ne glavna. Za sada, ove glasine nisu potvrđene i nejasno je da li će Dep zaista biti uključen u sledeći film, ali to ne bi bilo nikakvo iznenađenje.

Mnogi fanovi su na društvenim mrežama izjavili da bi odbili da gledaju još jedan film u ovoj franšizi ako u njoj ne učestvuje Džoni Dep.

Da li bi glumac prihvatio Diznijevu ponudu da se vrati? Dep je tokom suđenja rekao da se osećao izdanim što ga je Dizni otpustio iz uloge. On je istakao da nema želju da ponovo radi sa Diznijem, čak i da mu je ponuđeno 300 miliona dolara i milion alpaka, piše CBR.

Autor: blic.rs