Znak sećanja na slavnog glumca

Reditelj Kris Kolumbus objavio je kako želi da napravi dokumentarni film o neprežaljenom glumcu Robinu Vilijamsu, a u te svrhe bi koristio materijal sa snimanja filma Gospođa Dautfajer, prenosi b92.net.

U skladištima je gotovo 1.000 kutija snimaka koji pokazuju Vilijamsov talenat za improvizaciju, a snimljene su dok su radili na hit-komediji iz 1993. godine.

U njoj Vilijams, koji je preminuo 2014. godine, glumi razvedenog glumca koji se maskira u stariju domaćicu da bi se mogao zaposliti u kući svoje bivše supruge. Suprugu koja je dobila puno starateljstvo nad decom i ima novog muškarca u svom životu, glumi Seli Filds. Danijel, a Vilijamsov lik, postavši ekscentrična i smešna domaćica, želi da provede što više vremena sa ćerkama i sinom.

Foto: Printscreen YouTube/ Movieclips

U intervjuu za Biznis lider, povodom 30. godišnjice filma, reditelj Kolumbus pričao je o snimcima koji su ostali u arhivama i mogućnosti da se od njih napravi dokumentarac:

- Imamo 972 kutije snimaka, ugrubo rečeno. Neke su korišćene u filmu, ima ponavljanja, snimaka iza scene. Sve to skuplja prašinu u skladištu. Voleli bismo da angažujemo nekog urednika da prođe kroz sve to - rekao je Kolumbus.

Autor: JUTARNJI.HR / b92.net