Marija je imala koncerte i u drugim gradovima Južne Koreje uključujući Busan, Čičon i Pohang

Naša operska umetnica sa veoma istaknutom svetskom karijerom, sopran Marija Jelić, ispraćena je ovacijama u jednoj od najprestižnijih koncertnih dvorana u Aziji, Lotte hall u Seulu gde je nastupala u koncertnom izvođenju Pučinijeve opere “Boemi” sa glavnom ulogom Mimi koju je već ranije izvodila i u Srbiji, Izraelu i Estoniji. Marija je sa internacionalnom podelom pevača i dirigentom Mauriciom Kolasantijem nakon dvadesetominutnih ovacija ispraćena iz Seula gde je dve večeri zaredom pred punom koncertnom dvoranom učestvovala u ovom koncertu.

Foto: Privatna arhiva

Marija je imala koncerte i u drugim gradovima Južne Koreje uključujući Busan, Čičon i Pohang. Marija je, puna utisaka iz Južne Koreje, izjavila da joj je puno srce što je imala divan uspeh u Južnoj Koreji i da je već u pregovorima za projekte naredne godine u Seulu.

Foto: Privatna arhiva

- Srećna sam što sam emocije delila sa publikom i imala divne kolege na sceni. Uživala sam u ovoj ulozi i nadam se da ću uskoro imati priliku da je opet pevam. Publika u Južnoj Koreji je fantastična, puno mladih ljudi u publici koji dišu sa nama. Radujem se mogućnosti da ponovo nastupim u Seulu i drugim gradovima Južne Koreje - rekla je Marija.

Foto: Privatna arhiva

Marija Jelić već ima impresivnu karijeru: nastupala je kao solista sa Beogradskom filharmonijom na koncertu u Kolarčevoj zadužbini; održala je solistički koncert u Karnegi holu u martu 2021; nastupala je na koncertu Plasida Dominga 2021. na Tašmajdanu, nedavno je nastupila u MTS Dvorani u glavnoj ulozi opere “Andre Šenije”, kao i širom sveta, u Meksiku, Italiji, Makedoniji,…

Autor: redportal.rs