Osamdesetogodišnji Haris Ford dobio ovacije preko 6.000 prisutnih

Američki glumac Harison Ford predstavio je novi trejler novog dela filma Indijana Džons na Diznijevom sajmu u Anahajmu, dok su priznate produkcijske kuće iznele svoje predstojoće filmske programe.

Predstavljanju trejlera prisustvovalo je hiljade obožavalaca iz celog sveta, koji su mogli da vide "oživljene omiljene likove" i prve delove iz obožavanog filma.

Drugog dana, u okviru ovog događaja, predstavljen je pregled programa koji će biti predstavljen publici, u produkciji kuća Dizni, Lukasfilm, Marvel i 20th Centuri Studios.

Osamdesetogodišnji Ford dobio je ovacije oko 6.000 prisutnih dok je predstavljao tizer za novi film Indijana Džons, u kome će se naći i engleska glumica Fibi Voler-Bridž.

- Veoma sam ponosan što mogu da kažem da je ovaj film fantastičan - rekao je Ford.

Produkcija Lukasfilm predstavila je tizer trejler za svoju popularnu svemirsku vestern seriju The Mandalorian, u kojoj su glumci Pedro Paskal, Đankarlo Espozito i Kejti Sakof.

Takođe, predstavljen je i trejler za predstojeće serije Ratovi zvezda, Andor i Rogue One.

U okviru predstavljanja, proslavljajući stogodišnjicu, Dizni je rekao da će uključiti 100 godina čuda u svoj logo i upoznao prisutne sa Disnei100: The Ekhibition, koji donosi priču o kompaniji koju su u oktobru 1923. osnovali Volt Dizni i njegov brat Roj Dizni.

Istaknuti deo izložbe predstavljala je Miki Maus One, letelica koja je pripadala samom Voltu Dizniju.

Autor: Tanjug / redportal.rs

#Harison Ford

#indijana džons