ŠTA TI RADIŠ OVIH DANA?? 😎😎

Od tinejdžerske serije Neki novi klinci, koju smo svi rado gledali, prošlo je 17 godina. Odeljenje VIII3 izmišljene škole na Vračaru obeležili su Packe i Kečina, nerazdojni drugovi i najveći mangupi u generaciji. Njih dvojica su takođe važili za najveće frajere u školi. Serija je bila jako popularna među generacijama koje su tada pohađale osnovne i srednje škole. Dečaci su nosili frizure kao Kečina i Packe, a devojčice su po sobama lepile njihove postere iz raznih magazina.

Stefana Buzurovića svakodnevno gledamo na malim ekranima u emisiji TV Čorba, ali gde je nestao njegov ortak Kečina, odnosno Igor Bećirić?

Igor Bećirić (Kečina) je diplomirani komunikolog, trenutno radi u Ministarstvu omladine i sporta u pres-službi, a istovremeno i kao PR menadžer Nacionalnog komiteta za borbu protiv govora mržnje. To su poslednji podaci koji su objavljeni o njemu, a pre nekoliko dana su ga se setile dame sa Fejsbuk grupe Ženska posla.

Foto: Printscreen Facebook/ženska posla

KEČINA ILI PACKE? - postavljano je pitanje u grupi. Dame su komentarisale, a čini se da su mišljenja podeljena. Ubrzo je usledilo iznenađenje i u grupu je postavljen video Kečine koji pozdravlja sve dame u grupi i izgovara svoje čuveno: "ŠTA TI RADIŠ OVIH DANA?"

Foto: Printscreen Facebook/ženska posla

Autor: redportal.rs

#Igor Bećirić

#Kečina

#Neki novi klinci

#Packe