Himna svih USAMLJENIH DEVOJAKA SA BALKANA

Katarina Bogićević postala je poznata javnosti po ulozi Zvezdane Anđelković u popularnoj seriji Folk. Nekoliko godina kasnije Katarina je učestovala u emisiji Tvoje lice zvuči poznato nakon čega je odlučila da započne muzičku karijeru.

Do sada, Kejt (Katarina Bogićević) je objavila pesmu Mikelanđelo i pesmu Za sve cure sa Balkana, koja u sebi nosi sliku današnjeg društva, a ujedno i jaku poruku koju je Kejt uputila svim mladim devojkama i momcima:

- Ova pjesma je naša molba za vas. Naša želja je da mlade djevojke i momci sa Balkana počnu svjesno da se okreću k sebi. Mi smo svjesni da je naše društvo jedno jako društvo, jedno emotivno društvo i jedno ponosno društvo. Ono što nama fali jeste briga o sebi. Samoća je često prikazana kao neki manjak. Nije problem piti i biti sam. Problem je ako je razlog što pijete sami želja da pobjegnete od sebe. Gledajući naše roditelje nakon svih političkih dešavanja koja su se dešavala na Balkanu tokom prošlih decenija a koja se dešavaju i danas, učeni smo da plivamo ma šta god da se desi. To je snaga kakvu malo ko na ovom svijetu poznaje. Kada se životinji u prirodi slomi kost, to uglavnom znači smrt. Kod ljudi, to važi za srce. Slomljeno srce ne može da pliva dalje. A naša, iako slomljena na hiljade djelića plivaju kao delfini. Ipak, potreban nam je duševni odmor a umjetnost je najbolja alatka za to. Bez ljubavi i poštovanja ništa nije moguće. Ovom pjesmom vas sve kolektivno molimo da svakog dana odvojite makar 5 minuta svog vremena i posvetite ga isključivo sebi. Dozvoljena je i čašica pića po Vašoj želji (naravno ako ste 18+ ;) ) ali vam ne treba ni ono. Dovoljni ste vi sami. Zamislite kao da niko sem vas ne postoji. Zapitajte se što je to što u vama budi osjećanje mira i slobode? Mi smatramo da je to ljubav. Ljubav ne poznaje granice. Oni koji nama žele dobro, naša su braća i sestre. Mi smo vaše sestre i braća. Ljubimo vas. Uživajte.

IZVOR: YT / G Production

Da li vam se dopada nova pesma Katarine Bogićević?

Autor: redportal.rs / YT / G Production