3 zanimljive predstave u 1 danu 😍

Zbog epidemioloĆĄke situacije organizator Noći pozoriĆĄta u Srbiji, Fondacija Noć pozoriĆĄta, je odlučila da se ove godine obeleĆŸi manifestacija na zahtev učesnika tako ĆĄto se ista obeleĆŸava u ustanovama koje su mogućnosti da reazizuju program.

- Pojedini učesnici u manifestaciji su obeleĆŸili manifestaciju Noć pozoriĆĄta u svom gradu prethodne nedelje, poput Bačke Palanke i KruĆĄevca, na čemu smo im zahvalni. Mali doprinos smo dali humanitarnoj predstavi za decu obolelu od raka Deset na prema jedan, u DK Studentski grad Beograd, i ĆŸelimo da se zahvalimo posebno istrajnoơću organizatorima programa u KC Čukarica i pozoriĆĄtu u Ćićevcu, koji i pored teĆĄkih uslova, usled pandemije, odrĆŸavanju program i tako obeleĆŸavaju Evropski noć pozoriĆĄta.

Sutra 27. novembra, s početkom od 16.30 č, će se odrĆŸati program u KC Čukarica sa 3 predstave: Patrolne Ć ape, E moj Todore i Ć ta muĆĄkarci/ĆŸene ĆŸele. U ponedeljak 29. novembra, u Ćićevcu, s početkom od 19 č. će se odrĆŸati komedija Tetka od milion dolara.

Da nismo doĆŸiveli ovu pandemiju sada bi smo se druĆŸili na XXII Noći pozoriĆĄta u Srbiji. Vidimo se 2022. godine, u XX Noći pozoriĆĄta u Srbiji u velikom broju gradova, pripreme su otpočele, nadamo se u boljim uslovima - Gabrijela LeĆĄić, direktor i autor projekata Noć pozoriĆĄta.

Foto: Privatna arhiva

Autor: Redportal.rs