Početak snimanja ove dirljive priče izazvalo je veliko interesovanje u javnosti

Čekanju je došao kraj! 🤩

Najgledanija televizija na ovim prostorima TV Pink od 18. novembra biće bogatija za novu domaću seriju Ljubav u tišini. ❤

Početak snimanja ove dirljive priče izazvalo je veliko interesovanje u javnosti, a u septembru je u okviru 30 događaja povodom 30 godina Pink Media Group-e proslavljena prva klapa snimanja ove nesvakidašnje serije. 🎬

Na zvaničnom Instagram profilu ove medijske kuće objavljena je najava nove serije Ljubav u tišini:

- U septembru smo proslavili prvu klapu serije Ljubav u tišini, a sada sa ponosom možemo da vam kažemo da je čekanju kraj i da emitovanje nove domaće serije počinje 18. novembra.📺 Duboka i dirljiva priča, veoma važna tema o kompleksnim izazovima s kojima se suočavaju Romi u Srbiji i širom sveta, neverovatna muzika i fantastična glumačka ekipa učiniće da ovo ostvarenje autorke i scenaristkinje Jelene Miljuš i reditelja Sretena Jovanovića pratite bez daha iz dana u dan - stoji u opisu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели RTV PINK (@rtvpink)

IZVOR: IG / @rtvpink

Ljubav u tišini je serija autora i producenta Jelene Milijuš. Scenario serije potpisuje takođe ona, zajedno sa Božidarom Kneževićem, a reditelj je Sreten Jovanović.

Glumačku ekipu će činiti mnoga poznata imena poput: Nele Mihailović, Aljoše Vučkoviča, Nade Blam kao i Ljiljane Stepanović, Srđans Karanović ali i mnogih drugih glumaca.

Autor: redportal.rs