Teatar Odeon će biti jedini petoslojni hologramski pozorišni stejdž na svetu! 🎭😎

Pozorište budućnosti, odnosno Teatar Odeon uskoro će početi sa radom, a pripreme za otvaranje i premijeru Žexove autorske predsave Lucifer su uveliko u toku! 🎭 Vlasnik Pink Media Grupe nedavno je na Instagramu objavio da su u pomenuti teatar pristigli specijalni hologramski boksovi! 👇

Hologramski boksovi omogućiće Žexu da na ovaj način oživi njemu drage ljude i velike legende, a mogu se koristiti i za komunikaciju.

- Mali hologramski boksovi, koji su stigli za foaje mog Teatra Odeon, pomoći će mi da oživim neke meni drage ljude, koji odavno nisu sa nama! Naravno da su holo-boksovi vazni i nama živima, jer se na ovom snimku dogovaram sa Dzonom koji se trenutno nalazi u Njujorku, oko aranžmana za zajednički projekat - otkrio je Žex uz video-snimak kojim je pokazao mogućnosti ovih hologramskih boksova.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

IZVOR: IG / @zeljkomitrovic

Premijera Lucifera zakazana je za 13. septembar, a Žex je nedavno otkrio i da će se na premijeri njegove prve autorske predstave pojaviti predstavnici nekoliko prestižnih univerziteta.

- Možda ja nisam baš skroz normalan, ali kad sve završim ,a to je za tri dana, moj Teatar Odeon će biti jedini petoslojni hologramski pozorišni stejdž na svetu! Jedno je sigurno, evropska kulturna zajednica će poćeti da diše na škrge! Na premijeru 13-og su se već najavili predstavnici nekoliko prestižnih umetničkih univerziteta, Uniarts Helsinki, University of Kent, BIMM University-BA Musical, Theatre and Dance….

Detaljnije u tekstu ispod 👇

Podsetimo, Pink ovog septebra proslavlja 30 godina postojanja, a tim povodom pripremljeno je 30 iznenađenja. 🎂

Autor: K.Đ.