Ljubavna priča u kojoj ćete beskrajno uživati

Ljubavna priča u kojoj ćete beskrajno uživati, Da li bi radije Alison Ešli postavlja nam pitanje – da li biste radije igrali na sigurno i sačuvali prijateljstvo ili se upustili u moderan brak zarad povlastica?

Noa i Mia su najbolji prijatelji, i to im najviše znači u životu. Noa očekuje unapređenje na poslu koji voli, ali Mijin život trenutno tapka u mestu jer čeka transplantaciju bubrega. Odrekla se romantike jer nikome nije želela da bude na teretu, ali kad joj se ukaže prilika da se vrati na studije i ostvari svoj san, ona ne želi da je propusti. Problem je u tome što ne može da napusti posao jer će time izgubiti zdravstveno osiguranje koje joj je u ovom trenutku neophodno.

Foto: PROMO

Pun podrške, Noa joj predlaže da se venčaju – samo na papiru – kako bi mogla da se posveti studiranju i zadrži osiguranje. To jeste rizično za oboje – u igri su i njihovi poslovi, zdravlje ali i srca – ali njih dvoje će morati da ubede sumnjičave kolege i cimere koji vole da zabadaju nos u tuđa posla da je njihov brak stvaran. Ako već ne mogu da se reše svega što ih pritiska, možda će shvatiti da bi radije ostali zauvek zajedno…

Da li bi radije možete naći u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Autor: redportal.rs