Izrađeni od organske soje 🧐

U vremenu kada sve više ljudi teži različitim opcijama ishrane, Walter u svoj asortiman donosi potpuno novi proizvod – vege-ćevape! Izrađeni od organske soje i pažljivo odabranih začina, ovi ćevapi su ne samo bogati ukusom, već i hranljivi.

Uz svaki vege-ćevap, dolazi urnebes salata od tofu sira, koja dodatno obogaćuje vaš obrok svežinom i punim ukusom. Ovo je savršen spoj za sve ljubitelje biljne ishrane, ali i za one koji žele da probaju nešto novo i zdravo.

Vegetarijanska ishrana smatra se jednim od najzdravijih režima ishrane na svetu, a njena osnova je povrće – dragocen izvor vitamina, vlakana i minerala koji su ključni za naše zdravlje i vitalnost. Što je obrok šareniji, to je i zdraviji – osim što ćete se osećati bolje, vaše telo će vam biti zahvalno.

Kompanija Walter BBQ već 2 decenije posluje na tržištu Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, a od 2023. godine i u Sloveniji i Austriji. Kompanija je postala sinonim za kvalitet i inovativnost u prehrambenoj industriji, prenosi Tu magazin.

Autor: tumagazin.rs