Velika ljubav kuca na vrata 🥰

Bilo da želite da napravite spisak za čitanje, da naslikate novu sliku ili ste pronašli neki drugi hobi, najbolje je vreme da oslobodite svoju kreativnu stranu. A ova tri znaka horoskopa bi mogla da pronađu svoju veliku, pravu ljubav, prenosi magazin.novosti.rs.

Rak. Verovatno ste čula izreku: „Morate voleti sebe pre nego što možete voleti druge.“ Ne smatramo ovu izreku uvek prikladnom, ali horoskopski znak rak će je ponovno otkriti ovog proleća, to jest, otkriće nekoliko stvari u sebi koje pre nije video. Trebaće vam nekoliko dana da se pomirite sa ovim novim saznanjem, ali tada ćete da gledate svet drugim očima. A kad onda pogledate oko sebe, s novim saznanjima, novim samopouzdanjem i ljubavlju prema sebi – onda ćete i druge ljude videti drugim očima. A tada bi se mogao pojaviti neko kome se možete potpuno otvoriti, ko gleda u svaki aspekt vaše biti i vidi ljubav.

Škorpija trenutno misli da nije spremna za pravu ljubav. Možda ste imala težak raskid ili ste u trenutku u životu u kojem ne možete da zamislite ljubav. Ali, sada bi mogao neko da dođe u vaš život i da ga promeni zauvek. Zaista vas očekuje nešto vrlo posebno. Ali, čak i ako potom ne smatrate da je romantična ljubav za vas, prijateljstvo s tom jednom osobom doneće vam puno platonske ljubavi. Zagrljaj bliskog prijatelja u pravom trenutku može da izleči ranjeno srce.

Ribe su pod posebnim uticajem svog godišnjeg doba. Sada, gledajući u oči te jedne osobe, možete da imate utisak kao da vam tlo izmiče pod nogama. Romantičnih sanjarenja ima sve više, a oko 11. marta više nećete da znate možete li se suzdržati. Potrebna je akcija: sada ili nikad. Ne treba da se plašite svojih emocija i da stavljate sve na sto. To je jedini način na koji druga osoba može zaista da stekne sliku situacije i možda se usudite da jasno kažete svoje osećaje.

Autor: magazin.novosti.rs