Brak sa njima je veliki izazov ❗❗

Kako kažu astrolozi, ovo su prema horoskopu najgore supruge:

Vodolija

Impulsivne, jer dosadu ne podnose. Ako imaju osećaj da su „zapele“ u kolotečini, odmah će nešto preduzeti. Ako želite da oženite ženu Vodoliju, morate da pazite da vaša veza ne stagnira ili će vas ona odmah ostaviti. Osim toga, žene Vodolije su vrlo pametne i žele da im partner parira. Dakle, ako možete da držite korak s njihovim uzbuđenjem i inteligencijom, Vodolije su pravi izbor za vas

Blizanci

Žene Blizanci su lukave. U jednom trenutku će biti najbolja supruga koju možete poželeti, s rečima punim ljubavi i brižnim delima, a u sledećem će se potpuno predomisliti, u deliću sekunde. Ako se želite da se oženite ženom u znaku Blizanca, morate znati da postoje dve njene strane s kojima ćete morati da živite. Lako je živeti s privrženom i ljubavnom stranom, ali šta kada druga strana dođe na red?

Strelac

Ako želite da budete zbunjeni celog života, oženite ženu Strelca. Ove žene su vrlo strastvene i ne mogu dugo da ostanu na jednom mestu, jer ne podnose dosadu ili stagnaciju. Čim osete da ih sputavaju, pobeći će i nikada se više neće vratiti. Prihvatite ih onakvima kakve jesu i nikada ne pokušavajte da ih ukrotite jer vam to neće poći za rukom. Žene Strelčevi žele slobodu više od obaveza i to niko ne može promeniti.

Autor: Krstarica