Spajanje različitih izgleda

Pred vratima nam je jesen, a kako smo već polako počeli da razmatramo koji nam to novi trendovi garderobe dolaze, vreme je da zavirimo i u novitete kada je reč o šminkanju 😍🧐.

Nakon generalno minimalnijeg izgleda tokom leta, zabavno je ponovo se igrati bojama i različitim stilovima. Prema mišljenju šminkera, ove jeseni ćemo videti trend spajanja različitih izgleda, piše Magazin Novosti.

Odakle da krenemo? Evo malo inspiracije za naredne jesenje dane 👇🏻👇🏻👇🏻

📌 Smele usne

Sada je pravo vreme da isprobate "smele usne" ako niste ranije i eksperimentišete sa novim bojama. Baršunaste mat usne i udobni džemper će vam već btii dovoljni za početak. Da biste održali svežinu za jesen 2023, uparite tamnije usne uz još malo tamniju olovku za usne i podsetite se trenda 90-ih.

📌Neon ajlajner

- Neonske olovke za oči su popularne ove jeseni jer nude snažnu, živu i neočekivanu blistavost boje vašem izgledu šminke, onu koja je u kontrastu sa tradicionalnim zemljanim tonovima povezanim sa godišnjim dobom - kaže šminkerka slavnih ličnosti Lisa G, prenosi Real Simple. Zadržite ostatak šminke minimalnim i neka neonska obloga bude u fokusu.

📌 Rumeni obrazi

Iako se kremasta rumenila često više povezuju sa letnjim izgledom, šminkeri kažu da će i dalje biti popularni tokom jeseni, što je jednostavan način da izgledate sjajno i mladalački.

Autor: magazin.novosti.rs