Ova 2 znaka pod posebnim uticajem

Uopšteno govoreći, pun mesec kao astrološka pojava ima moć da iznese informacije na videlo, posluži kao trenutak oslobađanja i podstakne nas da stvorimo više ravnoteže u našim životima. Petog aprila nastupio je aprilski pun mesec u Vagi. Ovaj pun mesec se naziva Ružičasti mesec u čast cveća koje počinje da cveta u rano proleće.

Kako se ovaj pun mesec javlja u Vagi, on još više naglašava važnost ravnoteže i harmonije. Tokom ovog perioda, neke ključne teme o kojima treba razmišljati mogu biti umerenost, strpljenje i timski rad.

Aprilski ružičasti pun mesec najviše utiče na Vage i Ovnove!

Tipično hladan, miran i sabran vazdušni znak Vaga bi mogao da bude sklon velikom ispoljavanju emocija u ovom trenutku, a Ovnovi će možda morati da računaju na rezultate bilo kakvih nepromišljenih odluka koje su doneli. Ali i jedni i drugi bi mogli da pronađu moćnu ravnotežu u ovom trenutku.

Pun ružičasti Mesec bi takođe mogao da donese nove izazove za Rakove i Jarčeve. Oba znaka mogu biti motivisana da stvore bolju ravnotežu između posla i života, pri čemu bi se Jarac možda fokusirao na stvaranje boljeg odnosa sa javnošću (možda ograničavanjem onoga što dele sa svojim obožavaocima ili sledbenicima , ili jednostavnim prihvatanjem spotlajta!), a Rak bi mogao da razjasni šta im je potrebno kod kuće ili u ličnom životu da bi se osećali sigurnije, bezbednije i udobnije.

Lav i Strelac mogu da se osećaju neverovatno produktivno tokom punog ružičastog meseca, njihovi društveni i ljubavni životi mogu biti veoma zauzeti, a može doći do kreativnih otkrića!

Bik bi mogao da bude podstaknut da se usredsredi na svoje obaveze tokom ovog perioda, dok bi Škorpija mogla da uspori i odmori se tokom aprilskog punog meseca.

Fokus Device i Riba mogao bi biti na pitanjima novca i poštenog davanja i uzimanja u odnosima.

Blizanci i Vodolije možda uživaju u komunikacijskim otkrićima: informacije koje su tražili konačno bi mogle da dođu do njih.

Bez obzira na vaš horoskopski znak, pun mesec u Vagi poziva nas da jasno pogledamo naše odnose. Ovo bi moglo biti moćno vreme da transformišemo dinamiku i osećanja i privedemo kraju partnerstva koja nam više ne odgovaraju. Nove veze bi takođe mogle da procvetaju: ovo je ipak Ružičasti Mesec.

Autor: pink.rs / redportal.rs

#Horoskop