Ljubav prema sebi preduslov za ljubav prema drugima 💞

Sve kreće od ljubavi prema sebi. Zavoleti sebe zvuči lako, ali je jedna od najtežih stvari koje treba savladati. Kada se to dostigne, sve ostalo je mnogo lakše.

Osoba koja voli sebe zrači i to nikada ne ostaje nezapaženo. Samopouzdanje kojim ta osoba zrači prosto pleni. A samopouzdanje je neizostavan deo uspeha. Osobe koje vole sebe su znatno uspešnije.

Voleti sebe je i preduslov za ljubav prema drugima. Osoba koja ne voli sebe, ne može da zavoli ni druge.

U ovoj temi inspiraciju je našla i Zombijana, umetnica koja svojim radovima uveliko privlači veliku pažnju. Njeni radovi su često inspirisani pomenutom temom i podsećaju nas koliko je važno voleti sebe i brinuti o sebi. Poslednji od radova je - TOP 5 destinacija koje treba da posetiš pre 30te.

View this post on Instagram

U moje dvadesete uskočila sam sa obije noge i zamalo pala na glavu. Odjednom sam bila skroz sama u gradu u kom nemam ni porodicu ni društvo, spremna da radim i započnem život. Ništa nije bilo onako kako sam zamišljala, uglavnom bih samo radila, stvarala loše navike u vidu prejedanja, a teretana nije bila opcija, jer mi nikad nisam bila dovoljno mršava da počnem u teretanu. Nek vaš glas razuma progovori ranije. U teretanu se ne ide kad si dovoljno mršav ili da smršaš, nego prvenstveno da ti prostruji krv. Na psihoterapiju se ne ide tek kad imaš najcrnje misli, moć razgovora može da ti riješi i ono što te tišti, a misliš da to tako treba. Izbalansirana ishrana nije jednokratna dijeta, nego način života. Hormoni nisu samo riječ i treba ih kontrolisati. Brini o sebi, neko te voli. Na profilu @zdravodvadesete imate tonu dobrih savjeta kako da budete srećni i zdravi i u dvadesetim. #ad

A post shared by Zombijana Bones (@zombijana) on

IZVOR: IG /@zombijana

Kako ne bismo otkrivali previše, najbolje bi bilo da sami pogledate Zombijanine predloge koji su kristalno jasno, i na njen posebno šarmantan način, obrazloženi.

Ljubav prema sebi donosi brojne benefite. Zapitajte se kada ste poslednji put uradili nešto baš za sebe, kada ste obradovali sebe nečim, odvojili vreme samo za sebe? Šta čekate? 😉💞

Autor: redportal.rs

#ljubav

#self love

#zombijana