Još jedna priča o tome kako nikada ne treba gubiti nadu

Žena iz Nešvila bila je zaprepašćena kada ju je kontaktirala kompanija za mikročipovanje kako bi joj javila da je lociran njen kućni ljubimac. Glavni razlog zbog kojeg je bila toliko iznenađena bio je taj što je pas ukraden pre 13 godina.

Pre 13 godina, Karen Fok prijavila je nestanak svog kućnog ljubimca jorkširskog terijera nakon što se crveni kamionet zaustavio ispred njene kuće, zgrabio psa i odvezao se.

Nažalost, ona i njen suprug nikada nisu uspeli da pronađu psa ili kamion.

Međutim, ranije ovog meseca Karen je dobila poziv od kompanije koja je mikročipovala psa. Poziv je bio upućen iz skloništa za životinje u Nešvilu, sa potvrdom da je pas doveden nakon što ga je neko zatekao kako luta ulicom.

- To je bilo potpuno zaprepašćenje - rekla je Karen Fok o svojoj reakciji, ističući:

- Još uvek sam zapanjena!

Kada je stigla u sklonište, činilo se da ju je pas prepoznao i oblizao je po licu. Kada je kućnog ljubimca dovela kući, delovalo je kao da se mališan seća prostora i doma. 🐶

Za Fok je to bio neverovatno emotivan trenutak, naročito zbog činjenice da je njen suprug preminuo pre 4 godine. Prema njenim rečima, on bi bio oduševljen da vidi psa ponovo kod kuće, jer je voleo da mu četka krzno.

Autor: redportal.rs

#Psi

#izgubljeni pas

#krađa ljubimaca

#krađa pasa

#kućni ljubimci

#ljubimac

#nađen pas

#pas

#ukradeni pas