Da li ste među njima? 😁

Određenim horoskopskim znacima će zvezde u novembru biti posebno naklonjene, pa će tako imati velike finansijske dobitke. Razlog leži u tome što će Venera 17. oktobra iz strastvene i tajanstvene Škorpije preći u avanturističkog i radoznalog Strelca, a ovo je jedan od najizdašnijih položaja za Veneru. Evo i kojim će znakovima biti posebno naklonjena:

VODOLIJA ♒

Vodolije mogu dobiti neočekivane novčane poklone od članova porodice, posebno braće i sestara. Primite ih sa zahvalnošću! Za Vodoliju je važno okrenuti se korenima, ako, naravno, želite da povećate zaradu.

BLIZANCI ♊

Planeta ekspanzije, Jupiter, biće u vašem znaku tokom tranzita Venere u Strelcu. Novi ljudi će doći u vaš život i promeniti vašu finansijsku situaciju na bolje. Pokušajte da ne sudite o knjizi po koricama – samo tako ćete moći da uđete u suštinu.

STRELAC ♐

Strelac ima priliku da dramatično popravi svoju finansijsku situaciju. Glavna tajna: budi svoj! Vaše najbolje osobine, radoznalost, avantura i otvorenost prema svetu i njegovim darovima dovešće do novog izvora prihoda. Ne plašite se da se pokažete svetu! Budite iskreni prema sebi i svetu – samo tako ćete zauzeti poziciju u društvu koja vam odgovara.

JARAC♑

Jarčevi treba da se pripreme za bonus ili unapređenje. Venera u Strelcu će proći kroz vaš finansijski sektor. Racionalni Jarčevi ne vole da rizikuju, ali možda je vreme da isprobaju nove metode. Razgovarajte sa svojim kolegama o mogućim inovacijama u poslovanju vaše kompanije. Eksterna perspektiva pomoći će vam da bolje shvatite koja vam ograničenja stoje na putuugo sanjali da pokrenete porodični posao, onda je period Venere u Strelcu idealno vreme za to.

Autor: zena.blic.rs