Saveti kako da ga poboljšate

Jedna od najpopularnijih tema feng šui dizajna je bogatstvo, a postoji čak i kutak vašeg doma koji odgovara prosperitetu i obilju 🤑💸.

Možete naučiti kako da pronađete i aktivirate kutak novca (ili kutak bogatstva) vašeg doma koristeći alat u feng šuiju koji se zove bagua. Bagua je energetska mapa vašeg doma koja je položena preko prostora i podeljena je na mrežu 3 po 3, sa 8 oblasti oko centra.

Bagua se koristi u feng šuiju kao alat koji vam pomaže da razumete kako su vaš dom i život u korelaciji.

Svaka oblast bague odgovara određenom aspektu života, kao što su odnosi, karijera, znanje, pa čaki finansijski prosperitet .🥰

Foto: Unsplash.com

Kako pronaći svoj kutak za novac?

Da biste pronašli bogatstvo celog doma, stanite na formalna ulazna vrata svoje kuće okrenuta ka unutra i locirajte krajnji levi ugao.

Kada pronađete područje bogatstva, primetite šta se tamo dešava. Da li je prazan? Zatrpan? Uredno organizovan? Razmislite šta bi ovo moglo da predstavlja metaforički. Možda ova oblast vašeg doma skuplja prašinu ili je ispunjena uvenulim biljkama i nije dodirnuta mesecima, piše The Spruce, a prenosi Magazin Novosti.

Saveti kako da poboljšate svoj ugao novca

Ako želite da radite na privlačenju više obilja, samopoštovanja ili prosperiteta, možete aktivirati oblast bogatstva vašeg doma koristeći nekoliko načina 👇🏻

📌Popravite sve što je pokvareno.

📌Ukrasite ljubičastom.

📌Unesite biljke.

Autor: magazin.novosti.rs / The Spruce