Izlečenje moguće, samo ako VERUJETE! 🤗

Novu priču o čudima donosi nam Zoran Ilić. Ono po čemu je ona specifična je to što su svetitelji iz ovog manastira iscelili čak dva člana njegove porodice, pokazujući tako da nije reč samo o slučajnosti. Njegova priča je specifična još po nečemu, a po čemu, saznajte u nastavku teksta:

Moja tašta, Ivana Đorđević, bila je skoro četiri meseca nepokretna. Ležala je u bolnici i premeštali su je sa odeljenja na odeljenje, da bi nam doktori na kraju rekli da možemo da je povedemo kući jer oni ne mogu da joj pomognu. Bila je nepokretna sa dekubitnim ranama na leđima. Sa obzirom da radim kao turistički vodič, često sam dolazio u manastir Tumane i imao sam priliku da vidim da verujući narod donosi nešto od garderobe svojih bližnjih koji nisu u mogućnosti da dođu i to prislanjaju na mošti Sv. Zosima i Sv. Jakova. Tako sam i ja učinio.

Kako kaže, boljitak je nastao nakon samo tri dana:

Kad sam došao kući, dao sam joj da to prihvati, da bude uz nju, jer nije mogla da obuče zbog rana koje je imala i na petama. Posle samo tri dana počela je da pomera noge i polako su i rane počele da zarastaju. Ona je sada zdrava i pokretna, jednostavno, iscelila se.

Nakon pomoći koju su pružili njegovoj tašti, svetitelji su pomogli i još jednoj ženi u njihovoj porodici:

Drugi slučaj je vezan za njenu snaju, ženu njenog sina Slaviše, koja je poreklom iz Meksika. Ona je godinama imala jake glavobolje, migrene, često se žalila. Nakon onoga što se desilo mojoj tašti, odlučili smo da i neku njenu stvar donesem u manastir i prislonim na kivote Svetitelja. Ona mi je dala njenu maramu za glavu i ja sam isto uradio kao i prethodni put. Nedugo posle toga, otputovala je za Meksiko, da bi mi se posle desetak dana javila i rekla da više niti jednu migrenu nije imala nakon toga i da će čim se vrati u Srbiju doći da poseti manastir u znak zahvalnosti. Danas sam imao želju da ovo podelim sa Vama.

Autor: redportal.rs