Nastavak lečenja bi trebao da bude u nekom od inostranih zdrastvenih centara, gde bi se radila i genetska analiza tumora 💞.

Mihajlo Oreščanin je rođen 2015. i do otkrivanja bolesti bio je veoma nasmejano dete koje je obožavalo sport, trenirao je fudbal u FK Milutinac u Zemunu.

Simptomi bolesti pojavili su se u vrlo kratkom roku od nedelju dana u vidu jake glavobolje sa povremenim povraćanjem, gubitkom ravnoteže i perifernog vida, potom i krizom svesti nakon čega je specijalističkim i dijagnostičkim pregledima utvrđeno postojanje ekspanzivne lezije u levoj cerebralnoj hemisferi.

Njemu je zloćudni tumor malog mozga operacijom otklonjen, ali su neophodne dalje dijagnostičke procedure koje zahtevaju mnogo novca.

Nastavak lečenja bi trebao da bude u nekom od inostranih zdrastvenih centara, gde bi se radila i genetska analiza tumora, a porodica se obratila za pomoć zahtevima za nastavak lečenja u mnogim evropskim i svetskim centrima, od kojih se izdvajaju Univerzitetska bolnica u Heildebergu, Nemačka, kao i Univerzitetska klinika Tubingen takođe u Nemačkoj.

Da Mihajlo pobedi opaku bolest! Budimo humani!

Slanjem SMS poruke 1560 na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001725622-73

Uplatom na devizni račun: 160-6000001726382-24

Foto: budi human

Autor: Redportal.rs