Sa zaradom od 30 miliona dolara 🤑

Milionski iznos i titulu najplaćenijeg jutjubera 3. godinu zaredom Rajan Kadži obezbedio je otpakivanjem i ocenjivanjem igračaka i raznih igara.

Dečak je iz Teksasa, a na Jutjubu objavljuje video-snimke na svom kanalu Rajanov svet (Ryan's World). Pored 29,5 miliona dolara koje je zaradio na Jutjubu, zaradio je i dodatnih 200 miliona od linije igračaka koje nose njegovo ime, kao i odevne kolekcije. Sa kanalom Nikelodion potpisao je ugovor o TV seriji, za koji se pretpostavlja da vredi više miliona dolara.

IZVOR: YT / Ryan's World

Na taj način je Rajan sa samo 9 godina postao influenser. Svoju Jutjub karijeru je otpočeo 2015. godine nakon što je video nekoliko snimaka sa Jutjub kanala i pitao mamu:

- Kako ja nisam na Jutjubu kad sva ostala deca jesu?

Rajanova porodica, koja je pravo prezime Guan promenila u njegovo jutjubersko prezime Kadži, trenutno vodi 9 kanala na Jutjubu. Najpopularniji je Rajanov svet sa 41,7 miliona pretplatnika i 12,2 milijarde pregleda.

Video-snimak Huge Eggs Surprise Toys Challenge ima najviše pregleda, čak 2 milijarde pregleda, i time se svrstava među 60 najgledanijih video-snimaka na ovoj platformi.

IZVOR: YT / Ryan's World

Rajan i njegova porodica suočavaju se sa istragom američkih federalnih službi zbog optužbi da sponzori nisu pravilno označeni:

- Skoro 9% klipova u kojima Rajan ocenjuje igračke sadrži barem jedan proizvod namenjen predškolcima za koji je plaćeno da bude preporučen. Deca predškolskog uzrasta ne razlikuju reklamu od prikaza igračke.

Autor: redportal.rs

#igračka

#influenser

#jutjuber

#rajan kadži

#rajanov svet