Šutiranje brzih trojki kako bi se prikupio novac za ugroženu porodicu Kostadinović iz Valjeva

Za kraj godine humanitarni turnir Trojka iz bloka okupio je veliki broj poznatih ličnosti sa jednim ciljem - šutiranje brzih trojki kako bi se prikupio novac za ugroženu porodicu Kostadinović iz Valjeva 💗.

Događaju, koji se održao u Omni centru u Valjevu, u organizaciji Humanitarna organizacija Srbi za Srbe, prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti, a u sportsko-humanitarnom takmičenju najviše su se istakli: Dragana Mirković, Dejan Savić, Darko Miličić, Duško Vujović, Vladimir Grbić, Novica Veličković, Marko Pantelić, Nikola Rađen, Igor Milanović, Nemanja Blažić Triki, Milan Vasić, Viktor Savić, Boško Ćirković Škabo, Veljko Ražnatović, Nenad Milijaš, Zoran Tošić, Đorđe Lazić, Zlatko Došljak, Branislav Ratkovica i Marko Jeremić! 😎

Foto: Redportal.rs/Srbi za Srbe

Foto: Redportal.rs/Srbi za Srbe

Pobednici turnira su svi učesnici koji su pokazali veliku humanost i želju da porodici Kostadinović iz sela Prijezdić kod Valjeva promene život nabolje!

Za dobru atmosferu bio je zadužen Centar za negovanje tradicionalne kulture Abrašević, čiji su članovi odigrali kolo, uz fenomenalan nastup Milice Dosković i Ljubice Vraneš, a događaj su otvorili gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i episkop valjevski g. Isahije.

Foto: Redportal.rs/Srbi za Srbe

Foto: Redportal.rs/Srbi za Srbe

Foto: Redoportal.rs/Srbi za Srbe

Na samom događaju prikupljeno je 67.300 dinara i 260 evra od strane učesnika i donatora turnira, kao i 120.000 dinara od sponzora pravnih lica iz Valjeva. Cifra nije konačna jer se očekuju još donacija 🍀🍀🍀.

Foto: Redportal.rs/Srbi za Srbe

Foto: Redportal.rs/Srbi za Srbe

Autor: redportal.rs

#Srbi za Srbe

#Trojka iz bloka

#turnir